Woning verkopen? Profiteer van onze geweldige zomerdeal!
Helaas is onze zomerdeal verlopen. Volg ons op social media want grote kans dat wij deze actie volgende zomer weer inzetten. 
Tijdelijk een verhuisplanning óf interieurontwerp t.w.v. € 350,– GRATIS bij de verkoop van jouw woning.

Maak jouw woonwensen waar!
Een groter huis met een leuke tuin, een extra kamer op de begane grond of misschien wel alle voorzieningen beneden? De vakantie nodigt uit om rustig over jouw woonwensen na te denken. Is de beslissing om je woning te verkopen genomen? Dan helpen wij je graag met onze full service aanpak voor het beste verkoopresultaat. Bovendien profiteer je nu van onze geweldige zomerdeal.  

Gratis interieurontwerp 
van Reggie óf….

Droom jij van een prachtig ontwerp voor jouw nieuwe woonkamer? 

Reggie maakt het waar. Zij maakt voor jou een 3d ontwerp basisplan voor één van de ruimtes in jouw nieuwe woning tot 25m2 t.w.v. € 350,–. In een stijl die helemaal bij jou past, maar tegelijk functioneel is. Vaak met een ‘grapje’ of knipoog. Bemiddelt HDL makelaars bij de verkoop van jouw woning dan doet zij dat zelfs helemaal gratis. In de wisselwerking van ‘wens en realisatie” maakt zij de mooiste ontwerpen. Check de website van Reggie en laat je inspireren door haar prachtige ontwerpen.

… een gratis verhuisplanning
van verhuisregisseur Sann

Verhuizen een fluitje van een cent? Sanne van Verhuisregisseur Sann maakt het waar. Zij stelt een verhuisplanning op maat op t.w.v. € 350,–.  Bemiddelt HDL makelaars bij de verkoop van jouw woning dan doet zij dat zelfs helemaal gratis. Sanne houdt hierbij rekening met jouw gezinssituatie en jouw agenda. Zij plant wat er wanneer geregeld moet worden. Dat scheelt je veel stress! Check de website van de verhuisregisseur en lees alles over de aanpak van ons verhuistalent Sanne.

Actievoorwaarden

  • Ontvang tijdelijk een verhuisplanning op maat óf interieurontwerp gratis bij de verkoop van jouw woning
  • Elke dienst vertegenwoordigt een consumentenwaarde van € 350,–
  • Diensten zijn niet inwisselbaar voor contant geld
  • De actie geldt voor alle bemiddelingsopdrachten t.b.v. verkoop woning, getekend vóór 1 oktober 2021
  • Per adres kan maximaal eenmaal gebruik gemaakt worden van deze actie