Huis laten taxeren?

De taxatie van je woning is een belangrijke taak van de makelaar. Wij taxeren volgens de richtlijnen van NRVT. Er is kennis van de markt, ervaring en integriteit nodig om tot een realistische en objectieve waardebepaling te komen. HDL makelaars verzorgt professionele en gevalideerde taxatierapporten, goedgekeurd door NWWI. Onze taxaties worden door financiële instellingen erkend en aanvaard

Wij taxeren voor:

Wij verzorgen taxaties deskundig & snel

De taxatie van je woning is een belangrijke taak van de makelaar. Wij taxeren volgens de richtlijnen van NRVT. Er is kennis van de markt, ervaring en integriteit nodig om tot een realistische en objectieve waardebepaling te komen. Een taxatierapport is uitgebreider dan een waardebepaling van de woning. Niet alleen wordt de waarde vastgesteld. Ook worden de eigenschappen uitgebreid omschreven zoals de staat van het onderhoud, de constructie, de mate van isolatie en energiezuinigheid, de functionele indeling en de marktsituatie. HDL makelaars verzorgt professionele en gevalideerde taxatierapporten, goedgekeurd door NWWI. Onze taxaties worden door financiële instellingen erkend en aanvaard. Vraag een taxatie aan via je financieel adviseur of bel ons voor meer informatie. 

Wij taxeren voor:

NVRT Logo

Benieuwd naar onze aanpak? App, bel of mail ons of vul het contactformulier in.

"Vanaf het eerste contact tot aan het taxatierapport werd alles snel en professioneel afgehandeld. Het taxatierapport voor onze woning was binnen enkele dagen geregeld. Ze zijn vriendelijk, begrijpen onze wensen en geven advies waar nodig.'"
Ron