Onze klanten bepalen wie wij sponsoren

Hoe wij goede doelen in HDL ondersteunen

Regelmatig ontvangen wij verzoeken voor sponsoring. Wij helpen graag elk maatschappelijk initiatief maar wetende dat dit niet haalbaar is hebben wij ervoor gekozen ons sponsoringsbeleid op de volgende manier vorm te geven: wij bieden onze klanten de mogelijkheid een goed doel binnen de grenzen van ons dorp te ondersteunen. Naar dit goede doel maken wij € 75,– over of geven wij in overleg een andere invulling aan de sponsoring. Op deze manier krijgt elke vereniging/goed doel/initiatief de kans om door HDL makelaars gesteund te worden. Het zijn dus onze klanten die bepalen wie wij sponsoren. 

Wanneer kom je hiervoor in aanmerking?

Wanneer HDL makelaars voor jou heeft bemiddeld bij de verkoop van een woning ontvang je een formulier waarmee jij het goede doel, dat jij een warm hart toedraagt, kenbaar kunt maken, wij zorgen voor de rest.

Wie hebben we al mogen verrassen met een bijdrage?

We hebben o.a. de volgende goede doelen al mogen verrassen met een bijdrage: Abdijstaete | Stichting De Kilsdonkse Molen | Stichting Geluksboontje | Stichting Het Geleer | Bijzonder Wonen | Thuiszorgteam van Laverhof | Driestroom.

Joyce
Joyce
Lees verder
"Onlangs hebben wij de diensten van HDL-makelaars ingeschakeld voor de verkoop van ons oude huis en de taxatie van ons nieuwe huis. In beide gevallen zijn we erg goed geholpen." De communicatie was helder en professioneel. Op sommige momenten was er vanuit onze kant snelheid mee gemoeid en dit was geen enkel probleem. Zelfs tot in de late avonduren waren zowel Frans als Henny bereikbaar voor ons. Erg fijn!
Marcel
Marcel
Lees verder
"We zijn goed, snel en professioneel begeleid door HDL makelaars!"
Roland
Roland
Lees verder
"Fijn duo dat je meteen een goed gevoel geeft. Ze hebben ons goed begeleid bij de aankoop van onze nieuwe woning en vervolgens met de verkoop van onze oude woning. Persoonlijk, open en eerlijk. Dik tevreden !!
Previous
Next