Over ons

In 2020 zijn we gestart met ons makelaarskantoor in HDL en werken met veel plezier en enthousiasme aan ‘de zaak’. We focussen in ons werkgebied op Heeswijk-Dinther en Loosbroek; hier wonen we al ons hele leven en hier kennen we de weg. We werken met een klein team. Dit verzekert je van korte lijnen, duidelijke afspraken en ook ’s avonds en in het weekend staan wij voor je klaar.

Wij, Frans & Henny, zijn het gezicht achter HDL makelaars. Wij doen veel zelf maar soms kunnen we wel wat hulp gebruiken van specialisten. Dat doen we het liefst met mensen uit de buurt; zij maken deel uit van ons team. We hebben allemaal hetzelfde doel voor ogen; jou alle zorgen uit handen nemen. Want full service is onze kracht!

We zijn betrokken bij HDL. Een fijne plek om te wonen, al zeggen we het zelf. En dat willen we graag zo houden. We dragen hieraan dan ook graag ons maatschappelijk steentje bij. Dat is voor ons de reden waarom we goede doelen en verenigingen in HDL steunen. Welke doelen dat zijn bepalen onze opdrachtgevers. En dat zijn er al best veel….

Frans Langenhuijsen

register makelaar taxateur

“Ik woon in Heeswijk-Dinther en ik werk als zelfstandig register makelaar taxateur ruim 20 jaar in de gemeente Bernheze, voornamelijk in Heeswijk-Dinther en Loosbroek. Lange tijd heb ik dit gecombineerd met mijn baan in de financiële sector. Tegenwoordig richt ik me volledig op het vak van makelaar/ taxateur. Met een persoonlijke, deskundige en flexibele aanpak heb ik al veel mensen mogen helpen bij aan- en verkoop, bij huur en verhuur, bij taxaties en bij overdracht aan kinderen. Het is elke keer weer een compliment wanneer we door opdrachtgevers opnieuw benaderd worden met een vraag of opdracht.” 

“We vinden kwaliteit belangrijk. 
Daarom voldoen we aan de kwaliteitseisen van VastgoedCert, NRVT (Nederlands Registers Vastgoed Taxateurs) en zijn we aangesloten bij de branche-organisatie VastgoedPro.” 

Henny Wijgergangs

kandidaat register makelaar taxateur

“Een echte Dintherse, hier opgegroeid en nog steeds woon ik met veel plezier in Heeswijk-Dinther. Ik heb jarenlang in verschillende marketingfuncties gewerkt. Bij kleine bedrijven maar ook bij multinationals. De laatste jaren ‘kriebelde’ het om iets te doen met mijn passie voor huizen.
Een makelaarsopleiding volgen was voor mij een logische stap. En dat smaakte naar meer. Met mijn diploma op zak heb ik samen met Frans de stap gezet om een eigen kantoor te starten. Met veel plezier vertaal ik mijn passie voor wonen en marketingkennis naar een succesvolle verkoop of aankoop van jouw woning.”

Voor de beste woningpresentatie werken we samen met specialisten.

Interieurontwerp

Reggie: 'Visualisaties in een woningpresentatie geven potentiële kopers een goed beeld van de mogelijkheden'

Wij werken samen met Reggie, zelfstandig interieurontwerpster uit Heeswijk-Dinther. Reggie maakt voor ons visualisaties. Deze zetten we in wanneer een ruimte in jouw woning een ‘opkikker’ kan gebruiken bij de presentatie op Funda. Check de website en laat je verrassen door haar prachtige ontwerpen. Reggie denkt ook mee over de inrichting van jouw nieuwe woning. Ze maakt de mooiste ontwerpen in een stijl die helemaal bij jou past en tegelijk functioneel is. Ze creëert jouw unieke plek, vaak met een ‘grapje’ of knipoog. 

Vastgoedfotografie

Zibber

Jennifer: ‘Er is maar één eerste indruk’

Daarom werken wij samen met fotografen van Zibber, gespecialiseerd in vastgoedfotografie. Zo weet professioneel woningfotograaf, Jennifer Voets, precies hoe jouw huis het best in beeld wordt gebracht. “Woningfotografie moet een goed ruimtelijk beeld geven van je huis, informatief en tegelijk uitnodigend zijn.” Jennifer werkt met een groothoekobjectief, zodat je zelfs van de kleinste ruimtes een goed beeld krijgt, maar zonder dat de realiteit uit het oog wordt verloren. Een fotoreportage van Zibber laat woningen op Funda en andere woningplatformen extra opvallen. Wij werken standaard samen met deze professionals in vastgoedfotografie.

Verkoopstylisting

Margriet: ‘Het levert meer op
dan het kost’

Is je woning gedateerd? Denk je dat het voor kopers lastig kan zijn om “door jouw woning heen te kijken?” Margriet van Fraai Verkoopstyling, is gespecialiseerd in het verkoopklaar maken van woningen. Met slimme aanpassingen en een beperkt budget haalt ze het maximale uit jouw huis. Al ruim tien jaar helpt ze woningverkopers aan de hoogste verkoopprijs en een snelle verkoop. Samen met Margriet regelen wij graag de verkoopstyling van jouw woning. Lees er alles over op haar website.

 

 

Full service is onze kracht

Energielabel of hulp nodig bij de verhuizing?

Wij werken samen met lokale bedrijven. Informeer naar de voordelen die wij je kunnen bieden

Verhuizing

Sanne: 'Een goede planning is de basis voor een relaxte verhuizing'

Een verhuizing levert vaak veel stress op. Met een goede planning kan het ook anders. Zie je op tegen de rompslomp, die een verhuizing met zich meebrengt? Verhuisregisseur Sann helpt je op een efficiënte en gestructureerde manier verhuizen. Ze houdt overzicht waardoor jouw verhuizing soepel, met aandacht en geordend verloopt. Van beperkte ondersteuning tot volledige ontzorging, precies zoals jij wenst. Wij regelen graag jouw verhuizing voor je. Check de website voor meer informatie.

Energielabel

Edwin: 'Een energielabel is verplicht bij de verkoop of verhuur van je woning'

Heb je besloten om je huis of appartement te verkopen of te verhuren? Dan is een geldig energielabel wettelijk verplicht. De labelklasse (A++++ t/m G) moet vermeld worden in alle promotionele uitingen dus ook op Funda. Het is daarom belangrijk om zo snel mogelijk je energielabel te regelen. EvT Energielabels Wonen is gevestigd in Heeswijk-Dinther en verzorgt vakkundig en snel jouw energielabel. Met ruim 20 jaar ervaring in vastgoed en de ontwikkeling ervan, neemt Edwin veel expertise mee in het vakkundig opstellen van het energielabel. Het regelen van een energielabel maakt onderdeel uit van ons full service pakket. Wil je direct een label aanvragen? Klik dan hier. Uitgebreide informatie vind je op de website van EvT Energielabels Wonen.

Wij verzorgen het gehele verkoopproces;

van styling tot verhuizing, da’s een hele zorg minder!