Ons Team

Frans Langenhuijsen

register makelaar taxateur

‘Ik woon in Heeswijk-Dinther en ik werk als zelfstandig register makelaar taxateur ruim 20 jaar in de gemeente Bernheze, voornamelijk in Heeswijk-Dinther en Loosbroek. Lange tijd heb ik dit gecombineerd met mijn baan in de financiële sector. Tegenwoordig richt ik me volledig op het vak van makelaar/taxateur. Met een persoonlijke, deskundige en flexibele aanpak heb ik al veel mensen mogen helpen bij aan- en verkoop, bij huur en verhuur, bij taxaties en bij overdracht aan kinderen. Het is elke keer weer een compliment wanneer klanten me opnieuw benaderen voor een opdracht.’ 

“We vinden kwaliteit belangrijk. 
Daarom voldoen we aan de kwaliteitseisen van VastgoedCert, NRVT (Nederlands Registers Vastgoed Taxateurs) en de brancheorganisatie VastgoedPro.” 

Henny Wijgergangs

kandidaat register makelaar i.o.​

‘Een echte Dintherse, hier opgegroeid en nog steeds woon ik met veel plezier in Heeswijk-Dinther. Ik heb jarenlang in verschillende marketingfuncties gewerkt. Bij kleine bedrijven maar ook bij multinationals. Vanuit mijn interesse voor huizen ben ik gestart met de opleiding tot makelaar. Ik wil mijn passie voor wonen en marketingervaring graag vertalen naar een succesvolle verkoop of aankoop van jouw huis. Met de inzet van de juiste marketingtools zorgen we er samen voor dat de finish van het aan- of verkooptraject zo snel mogelijk wordt bereikt.’

In 2020 zijn we gestart met ons makelaarskantoor in HDL waarbij we focussen op Heeswijk-Dinther en Loosbroek. We nemen de tijd om elke opdracht persoonlijk van A tot Z te begeleiden. Wij evalueren, stellen bij en houden je van elke stap op de hoogte. Totdat de finish is bereikt en we je kunnen feliciteren met de succesvolle koop of verkoop van jouw woning. 

Voor de beste woningpresentatie werken we samen met specialisten.

Reggie

'Een interieurontwerp vormt een goede basis voor jouw nieuwe woning'

Je hebt jouw droomwoning gevonden en gaat binnenkort verhuizen. Wil je graag dat iemand meedenkt over de inrichting van jouw nieuwe woning? Wij werken samen met Reggie,  zelfstandig interieurontwerpster uit Heeswijk-Dinther. Reggie maakt de mooiste ontwerpen in een stijl die helemaal bij jou past en tegelijk functioneel is. Ze creëert jouw unieke plek, vaak met een ‘grapje’ of knipoog. Check www.vanreggie.com en laat je verrassen door haar prachtige ontwerpen.

Jennifer

‘Er is maar één eerste indruk’

Daarom werken wij samen met fotografen van Zibber. Zo weet professioneel woningfotograaf, Jennifer Voets, precies hoe jouw huis het best in beeld wordt gebracht. “Woningfotografie moet een goed ruimtelijk beeld geven van je huis, informatief en tegelijk uitnodigend zijn.”
Jennifer werkt met een groothoekobjectief, zodat je zelfs van de kleinste ruimtes een goed beeld krijgt, maar zonder dat de realiteit uit het oog wordt verloren. Een fotoreportage van Zibber laat woningen op Funda en andere woningplatformen extra opvallen.

Isabel

‘Help mensen 'door' je huis heen te kijken’

Is je woning gedateerd? Denk je dat het voor kopers lastig kan zijn om “door jouw woning heen te kijken?” Isabel, student bouwkunde aan de TU Eindhoven, lost dit op door voor jouw woning/ruimte een up to date visualisatie te presenteren. Dit geeft kopers een goede indruk van de mogelijkheden; zij zien hoe de woning/ruimte er na een verbouwing/ aanpassing uit kan zien.

Sanne

‘Een goede planning is de basis voor een relaxte verhuizing'

Een verhuizing levert vaak veel stress op. Met een goede planning kan het ook anders. Zie je op tegen de rompslomp, die een verhuizing met zich meebrengt? Verhuisregisseur Sann helpt je op een efficiënte en gestructureerde manier verhuizen. Ze houdt overzicht waardoor jouw verhuizing soepel, met aandacht en geordend verloopt. Van beperkte ondersteuning tot volledige ontzorging, precies zoals jij wenst. 

Wij ontzorgen je graag bij alles wat met jouw nieuwe woning te maken heeft. 

Van styling tot verhuizing; onze specialisten helpen je graag verder.