Over ons

In 2020 zijn we gestart met ons makelaarskantoor in HDL en werken met veel plezier en enthousiasme aan ‘de zaak’. We focussen in ons werkgebied op Heeswijk-Dinther en Loosbroek; hier wonen we al ons hele leven en hier kennen we de weg.

We besteden veel aandacht aan de voorbereiding bij de verkoop van een woning. Afhankelijk van de woningmarkt, die continue in beweging is, stemmen we de verkoopstrategie met je af, want elke woning is anders.

Wij vinden dat elke woning een optimale presentatie verdient. Want de eerste indruk telt! Om de woning verkoopklaar te maken vragen we ook van jou de nodige inspanning: denk aan opruimen, een wandje texen en reparaties uitvoeren. Wanneer we het nodig vinden werken wij ook met visualisaties, drône opnames en verkoopstyling. Alles voor de beste presentatie van jouw huis met als doel een optimaal verkoopresultaat. 

We gaan actief op zoek naar de juiste koper. Hiervoor brengen we jouw woning bij zoveel mogelijk woningzoekers onder de aandacht. Uiteraard speelt Funda hierbij een belangrijke rol maar zeker niet de enige. We vertellen er graag alle over.

Frans Langenhuijsen

register makelaar taxateur

‘Ik woon in Heeswijk-Dinther en ik werk als zelfstandig register makelaar taxateur ruim 20 jaar in de gemeente Bernheze, voornamelijk in Heeswijk-Dinther en Loosbroek. Lange tijd heb ik dit gecombineerd met mijn baan in de financiële sector. Tegenwoordig richt ik me volledig op het vak van makelaar/taxateur. Met een persoonlijke, deskundige en flexibele aanpak heb ik al veel mensen mogen helpen bij aan- en verkoop, bij huur en verhuur, bij taxaties en bij overdracht aan kinderen. Het is elke keer weer een compliment wanneer klanten me opnieuw benaderen voor een opdracht.’

“We vinden kwaliteit belangrijk. 
Daarom voldoen we aan de kwaliteitseisen van VastgoedCert, NRVT (Nederlands Registers Vastgoed Taxateurs) en zijn we aangesloten bij de branche-organisatie VastgoedPro.” 

Henny Wijgergangs

kandidaat register makelaar taxateur

‘Een echte Dintherse, hier opgegroeid en nog steeds woon ik met veel plezier in Heeswijk-Dinther. Ik heb jarenlang in verschillende marketingfuncties gewerkt. Bij kleine bedrijven maar ook bij multinationals. Vanuit mijn interesse voor huizen heb ik de opleiding tot kandidaat register makelaar taxateur afgerond. Ik wil mijn passie voor wonen en marketingervaring graag vertalen naar een succesvolle verkoop of aankoop van jouw huis. Met de inzet van de juiste marketingtools zorgen we er samen voor dat de finish van het aan- of verkooptraject zo snel mogelijk wordt bereikt.’

Voor de beste woningpresentatie werken we samen met specialisten.

Reggie

'Een interieurontwerp vormt een goede basis voor jouw nieuwe woning'

Je hebt jouw droomwoning gevonden en gaat binnenkort verhuizen. Wil je graag dat iemand meedenkt over de inrichting van jouw nieuwe woning? Wij werken samen met Reggie,  zelfstandig interieurontwerpster uit Heeswijk-Dinther. Reggie maakt de mooiste ontwerpen in een stijl die helemaal bij jou past en tegelijk functioneel is. Ze creëert jouw unieke plek, vaak met een ‘grapje’ of knipoog. Check www.vanreggie.com en laat je verrassen door haar prachtige ontwerpen.

Jennifer

‘Er is maar één eerste indruk’

Daarom werken wij samen met fotografen van Zibber. Zo weet professioneel woningfotograaf, Jennifer Voets, precies hoe jouw huis het best in beeld wordt gebracht. “Woningfotografie moet een goed ruimtelijk beeld geven van je huis, informatief en tegelijk uitnodigend zijn.”
Jennifer werkt met een groothoekobjectief, zodat je zelfs van de kleinste ruimtes een goed beeld krijgt, maar zonder dat de realiteit uit het oog wordt verloren. Een fotoreportage van Zibber laat woningen op Funda en andere woningplatformen extra opvallen.

Margriet

‘Het levert meer op
dan het kost’

Is je woning gedateerd? Denk je dat het voor kopers lastig kan zijn om “door jouw woning heen te kijken?” Margriet van Fraai Verkoopstyling, is gespecialiseerd in het verkoopklaar maken van woningen. Met slimme aanpassingen en een beperkt budget haalt ze het maximale uit jouw huis. Al ruim tien jaar helpt ze woningverkopers aan de hoogste verkoopprijs en een snelle verkoop.

Sanne

‘Een goede planning is de basis voor een relaxte verhuizing'

Een verhuizing levert vaak veel stress op. Met een goede planning kan het ook anders. Zie je op tegen de rompslomp, die een verhuizing met zich meebrengt? Verhuisregisseur Sann helpt je op een efficiënte en gestructureerde manier verhuizen. Ze houdt overzicht waardoor jouw verhuizing soepel, met aandacht en geordend verloopt. Van beperkte ondersteuning tot volledige ontzorging, precies zoals jij wenst. 

Wij ontzorgen je graag bij alles wat met de verkoop van jouw woning te maken heeft. 

Van styling tot verhuizing; onze specialisten helpen je graag verder.