Ons Team

Frans Langenhuijsen

register makelaar taxateur

‘Ik woon in Heeswijk-Dinther en ik werk als zelfstandig register makelaar taxateur ruim 20 jaar in de gemeente Bernheze, voornamelijk in Heeswijk-Dinther en Loosbroek. Lange tijd heb ik dit gecombineerd met mijn baan in de financiële sector. Tegenwoordig richt ik me volledig op het vak van makelaar/taxateur. Met een persoonlijke, deskundige en flexibele aanpak heb ik al veel mensen mogen helpen bij aan- en verkoop, bij huur en verhuur, bij NWWI taxaties voor financiële instellingen en bij overdracht aan kinderen. Het is telkens weer een compliment wanneer ik door relaties opnieuw wordt benaderd voor een opdracht.’ 

“We vinden kwaliteit belangrijk. 
Daarom voldoen we aan de kwaliteitseisen van VastgoedCert, NRVT (Nederlands Registers Vastgoed Taxateurs) en de brancheorganisatie VastgoedPro.” 

Henny Wijgergangs

kandidaat register makelaar i.o.​

‘Een echte Dintherse, hier opgegroeid en nog steeds woon ik met veel plezier in Heeswijk-Dinther. Ik heb jarenlang in verschillende marketingfuncties gewerkt. Bij kleine bedrijven maar ook bij multinationals. Vanuit mijn interesse voor huizen ben ik gestart met de opleiding tot makelaar. Ik wil mijn passie voor wonen en marketingervaring graag vertalen naar een succesvolle verkoop of aankoop van jouw huis. Met de inzet van de juiste marketingtools zorgen we er samen voor dat de finish van het aan- of verkooptraject zo snel mogelijk wordt bereikt.’

In 2020 zijn we gestart met ons makelaarskantoor in HDL. We nemen de tijd om elke opdracht persoonlijk van A tot Z te begeleiden met de HDL verkooproute. Wij evalueren, stellen bij en houden je op de hoogte. Totdat de finish is bereikt en we je kunnen feliciteren met de succesvolle koop of verkoop van jouw huis.

Voor de beste woningpresentatie werken we samen met een team van woningspecialisten

Karin

‘Styling helpt je huis sneller te verkopen’

Onze “House of Kiki” vastgoedstyliste Karin van PikaBella zorgt ervoor dat je woning perfect gepresenteerd wordt voordat er foto’s worden gemaakt en voordat de woning in de verkoop wordt gezet. Zij weet waarde toe te voegen aan de woning. De kosten voor de inzet van onze verkoopstyliste is bij ons altijd inclusief. Karin weet met haar creativiteit, passie en ervaring een woning picobello te presenteren. Je krijgt ten slotte maar één kans voor een eerste indruk. 

Jennifer

‘Er is maar één eerste indruk’

Daarom werken wij samen met fotografen van Zibber. Zo weet professioneel woning-fotograaf, Jennifer Voets, precies hoe jouw huis het best in beeld wordt gebracht. “Woningfotografie moet een goed ruimtelijk beeld geven van je huis, informatief en tegelijk uitnodigend zijn.”
Jennifer werkt met een groothoekobjectief, zodat je zelfs van de kleinste ruimtes een goed beeld krijgt, maar zonder dat de realiteit uit het oog wordt verloren. Een fotoreportage van Zibber laat woningen op Funda en andere woningplatformen extra opvallen.

Isabel

‘Help mensen 'door' je huis heen te kijken’

Is je woning gedateerd? Denk je dat het voor kopers lastig kan zijn om “door jouw woning heen te kijken?” Isabel, student bouwkunde aan de TU Eindhoven, lost dit op door voor jouw woning/ruimte een up to date visualisatie te presenteren. Dit geeft kopers een goede indruk van de mogelijkheden; zij zien hoe de woning/ruimte er na een verbouwing/ aanpassing uit kan zien.