Volg de HDL verkooproute naar een vlotte finish

Wat is
je huis waard?

We zijn goed op de hoogte van de woningmarkt hier en in de directe omgeving van Heeswijk- Dinther & Loosbroek, we weten wat er speelt.

Om de woningwaarde van je huis te bepalen kijken we o.a. naar de ligging en de staat waarin jouw huis verkeert, we kijken naar de marktontwikkeling in de regio en naar vergelijkbare panden,
die onlangs verkocht zijn. 

Met als resultaat een goede, marktconforme en reële verkoopprijs.

Op zoek naar de juiste koper?

Een huis in de verkoop zetten en rustig afwachten is niet meer van deze tijd.

Daarom gaat HDL makelaars actief op zoek naar de koper van jouw huis. We stellen de doelgroep vast en brengen de karakteristieke en positieve aspecten in kaart die jouw huis van andere te koop staande woningen onderscheiden.

Op basis van deze informatie stellen we de HDL verkooproute op.

HDL makelaars helpt je om zo snel mogelijk nieuwe bewoners voor jouw huis te vinden.
In een persoonlijk gesprek, thuis bij jou aan de keukentafel, stippelen we samen de HDL verkooproute
uit die tot een succesvolle verkoop van je huis leidt.

Er is maar
één eerste indruk

Kopers starten hun zoektocht naar een huis meestal op internet. Omdat je slechts één keer een goede eerste indruk kunt maken, besteden wij veel aandacht aan een professionele en sfeervolle woningpresentatie. Binnen ons team werken wij met specialisten die het beste uit jouw huis halen.

Zelf aan de slag?

Zelf je teksten schrijven, foto’s maken en/of de bezichtigingen regelen? Vertel ons hoe jij dit ziet. Op basis van deze informatie stellen we de HDL verkooproute vast. Met jou in de hoofdrol en met ons altijd langs de zijlijn om je met raad en daad bij te staan.

Wij zorgen dat er over jouw huis gepraat wordt

Er is meer nodig dan een verkoopbord in de tuin en een plek op Funda. Wanneer je in de huidige markt snel én tegen een goede prijs wilt verkopen, is een slimme marketingstrategie essentieel. Want elk huis is anders. We maken een verkoopplan op maat waarbij we samen een traject doorlopen, onderweg evalueren en waar nodig bijstellen. Net zolang totdat de finish is gehaald en de nieuwe eigenaar van jouw huis is gevonden.

Benieuwd naar onze aanpak? App, bel of mail ons of vul het contactformulier in.