Huis verkopen

Wat is je huis waard? We zijn goed op de hoogte van de woningmarkt in Heeswijk-Dinther & Loosbroek. Om de waarde van je huis te bepalen kijken we onder andere naar de ligging en de staat waarin jouw huis verkeert, welke mogelijkheden biedt jouw woning voor de nieuwe bewoners? Hoe ontwikkelt de markt zich en wat doen vergelijkbare panden in en rond HDL? Uiteraard staan jouw wensen bij verkoop bovenaan en stellen we alles in het werk voor het beste resultaat! 

Het beste verkoopresultaat!

Door de onrust in de wereld, de sterk stijgende kosten en de hogere hypotheekrente is een snelle verkoop niet vanzelfsprekend meer voor elke woning. Er worden minder bezichtigingen aangevraagd en overbieden is niet altijd meer de standaard. Dat vraagt om een andere aanpak. We vertellen je graag vrijblijvend hoe we voor jouw woning het beste verkoopresultaat realiseren. Bel of mail ons voor een afspraak via 0413-296025, [email protected] of via het contactformulier.

Er is maar één eerste indruk! 

Kopers starten hun zoektocht naar een woning in de meeste gevallen op internet. Omdat je slechts één keer een goede eerste indruk kunt maken, besteden wij veel aandacht aan een professionele en sfeervolle woningpresentatie. Alle woningen worden door ons met het complete presentatie-pakket op Funda geplaatst, dus altijd met foto’s, een 360 graden tour, floorplanners en een video. En wanneer nodig verzorgen wij visualisaties, hoogtefotografie, drone opnames of wordt een verkoopstyliste ingeschakeld. Tot slot maken we voor elke woning professionele brochures.

Woningen verkopen zichzelf?

Er is meer nodig dan een verkoopbord in de tuin en een plek op Funda. Zeker nu de woningen niet altijd meer vanzelfsprekend ‘als zoete broodjes over de toonbank gaan’. Een slimme marketingstrategie blijft essentieel om het beste resultaat uit de verkoop van jouw woning te halen. Bovendien is elk huis anders. We maken een verkoopplan op maat waarbij we samen het traject doorlopen, onderweg evalueren en waar nodig bijstellen.