Kopje koffie?

Wat is
je huis waard?

We zijn goed op de hoogte van de woningmarkt in Heeswijk- Dinther & Loosbroek, we weten wat er speelt.

Om de waarde van je huis te bepalen kijken we o.a. naar de ligging en de staat waarin jouw huis verkeert, welke mogelijkheden biedt jouw woning voor de nieuwe bewoners? Hoe ontwikkelt de markt zich en wat doen vergelijkbare panden in en rond HDL? Uiteraard staan jouw wensen bij verkoop bovenaan en stellen we alles in het werk voor het beste resultaat! 

Het beste verkoopresultaat!

Gemiddeld staan in HDL slechts zo’n 10 tot 12 woningen te koop. We hebben dan ook al langere tijd te maken met een krappe woningmarkt. Door de onrust in de wereld, de sterk stijgende kosten en de hogere hypotheekrente is een snelle verkoop niet vanzelfsprekend meer. Er worden minder bezichtigingen aangevraagd en overbieden is niet meer standaard. Dat vraagt om een andere aanpak. We vertellen je graag vrijblijvend hoe we voor jouw woning het beste verkoopresultaat realiseren. Bel of mail ons voor een afspraak via 0413-296025 of via het contactformulier.

HDL makelaars helpt je om zo snel mogelijk nieuwe bewoners voor jouw huis te vinden.
In een persoonlijk gesprek, thuis bij jou aan de keukentafel met een kopje koffie, stippelen we samen de HDL verkooproute uit die, tot een succesvolle verkoop van je woning leidt.

Er is maar één eerste indruk! 

Kopers starten hun zoektocht naar een huis bijna altijd op internet. Omdat je slechts één keer een goede eerste indruk kunt maken, besteden wij veel aandacht aan een professionele en sfeervolle woningpresentatie. Alle woningen worden door ons met het complete presentatiepakket op Funda geplaatst, dus altijd met foto’s, een 360 graden tour en een video. En wanneer nodig verzorgen wij visualisaties, hoogtefotografie of drone opnames. Tot slot maken we professionele brochures van jouw woning. Deze laten wij drukken en geven wij mee aan iedereen die geïnteresseerd is in jouw woning. 

Zelf aan de slag?

Kies je niet voor onze full service dienstverlening maar wil je graag zelf je teksten schrijven, foto’s maken en/of de bezichtigingen regelen? Vertel ons hoe jij dit ziet. Op basis van deze informatie stellen we de HDL verkooproute vast. Met jou in de hoofdrol en met ons altijd langs de zijlijn om je met raad en daad bij te staan.

Woningen
verkopen zichzelf?

Er is meer nodig dan een verkoopbord in de tuin en een plek op Funda. Zeker nu de woningen niet meer vanzelfsprekend ‘als zoete broodjes over de toonbank gaan’. Een slimme slimme marketingstrategie blijft essentieel om het beste resultaat uit de verkoop van jouw woning te halen. Bovendien is elk huis anders. We maken een verkoopplan op maat waarbij we samen een traject doorlopen, onderweg evalueren en waar nodig bijstellen. 

Benieuwd naar onze aanpak? App, bel of mail ons of vul het contactformulier in.

FULL SERVICE is onze kracht

10 redenen om voor HDL makelaars te kiezen

Klik en lees waarom...

10 redenen om voor HDL makelaars te kiezen

1. Verkoopplan op basis van persoonlijke wensen
2. Gratis ondersteuning by styling van de woning
3. Professioneel gedrukte verkoopbrochures
4. Inzet van Facebook en Instagram
5. Complete presentatie (professionele vastgoedfotografie, 360 graden tour, video, inmeten woning, 2D en 3 floorplanners)
op diverse woonplatformen zoals Funda en op onze website www.hdlmakelaars.nl
6. Van elke stap in het verkoopproces word je op de hoogte gebracht
7. Gunstige verkoopvoorwaarden; no cure no pay
8. Maatschappelijk betrokken; elke klant wijst een goed doel aan binnen HDL die door HDL makelaars met een financiële bijdrage wordt ondersteund
9. Onze klanten waarderen ons met een gemiddeld rapportcijfer 9
10. FULL service voor het beste verkoopresultaat