Volg de HDL verkooproute naar een vlotte finish

Wat is
je huis waard?

We zijn goed op de hoogte van de woningmarkt hier en in de directe omgeving van Heeswijk- Dinther & Loosbroek, we weten wat er speelt.

Om de woningwaarde van je huis te bepalen kijken we o.a. naar de ligging en de staat waarin jouw huis verkeert, we kijken naar de marktontwikkeling in de regio en naar vergelijkbare panden, die onlangs verkocht zijn. We stellen alles in het werk voor het beste resultaat! 

 

Ga jij voor het beste verkoopresultaat?

De woningmarkt is krap. Voor het merendeel van de woningen, dat te koop komt, staan vele geïnteresseerde kopers in de rij. Het is onze taak om de juiste koper voor jouw woning te vinden, vanzelfsprekend tegen de beste voorwaarden. We informeren je graag over onze werkwijze.

HDL makelaars helpt je om zo snel mogelijk nieuwe bewoners voor jouw huis te vinden.
In een persoonlijk gesprek, thuis bij jou aan de keukentafel, stippelen we samen de HDL verkooproute
uit die tot een succesvolle verkoop van je woning leidt.

Er is maar één eerste indruk! 

Kopers starten hun zoektocht naar een huis bijna altijd op internet. Omdat je slechts één keer een goede eerste indruk kunt maken, besteden wij veel aandacht aan een professionele en sfeervolle woningpresentatie. Op deze manier voegen wij waarde toe aan je woning. Binnen ons team werken wij met specialisten die het beste uit jouw huis halen.

Zelf aan de slag?

Zelf je teksten schrijven, foto’s maken en/of de bezichtigingen regelen? Vertel ons hoe jij dit ziet. Op basis van deze informatie stellen we de HDL verkoop-route vast. Met jou in de hoofdrol en met ons altijd langs de zijlijn om je met raad en daad bij te staan.

Woningen
verkopen zichzelf?

Er is meer nodig dan een verkoopbord in de tuin en een plek op Funda. Want hoewel huizen in deze tijd ‘als zoete broodjes over de toonbank gaan’ blijft een slimme marketingstrategie essentieel om het beste resultaat uit de verkoop van jouw woning te halen. Bovendien is elk huis is anders. We maken een verkoopplan op maat waarbij we samen een traject doorlopen, onderweg evalueren en waar nodig bijstellen. Net zolang totdat de finish is gehaald en je de sleutels aan de nieuwe eigenaar kunt overhandigen.

Benieuwd naar onze aanpak? App, bel of mail ons of vul het contactformulier in.

Wij zorgen dat er over jouw huis gepraat wordt