Werkwijze

Welkom bij HDL makelaars, een nieuw en toch vertrouwd gezicht in HDL. Want we wonen hier al ons hele leven. We kennen er de weg en weten wat er speelt.

Plannen om je woning te verkopen?

Een grote stap; naast het feit dat een woning verkopen veel impact heeft, is het verkopen van een woning voor jou geen dagelijkse bezigheid. Met HDL makelaars kun je er op vertrouwen dat elke stap van het verkoopproces met 100% aandacht en zorgvuldigheid wordt doorlopen, van het kennismakingsgesprek tot het moment dat je de sleutel aan de nieuwe bewoners overhandigt. Ruim 20 jaar ervaring in de makelaardij en marketing vormt een stevige basis voor onze dienstverlening.

Lokaal & betrokken
HDL makelaars onderscheidt zich door haar persoonlijke benadering en betrokkenheid. We zijn geïnteresseerd in en nieuwsgierig naar jouw verhaal; wat maakt jouw woning en woonomgeving zo prettig dat nieuwe bewoners er ook graag willen wonen? Bovendien sponsoren wij bij elke verkochte woning een door de opdrachtgever gekozen lokaal goed doel.

Full service is onze kracht
We nemen je als verkoopregisseur het liefst alles uit handen maar uiteraard bepaal jij welke diensten je wilt afnemen. We hechten veel waarde aan een goede voorbereiding met als doel een complete en uitgebreide woningpresentatie. Een goede voorbereiding is per slot van rekening het halve werk!
In onze samenwerking richten wij ons op een ontspannen en prettig verloop van het verkoopproces met als doel een optimaal verkoopresultaat.

Een goed gevoel staat aan de basis van een fijne samenwerking. We kijken er dan ook naar uit om kennis met je te maken. Tijdens dit kennismakingsgesprek vertellen we je alles over onze aanpak. Maak dus vandaag nog een vrijblijvende afspraak voor een oriënterend gesprek.

Als regisseur van het verkooptraject zetten we graag een stapje extra.
Hoe we dat doen?

  • Full service; wij verzorgen het verkoopproces van A tot Z afgestemd op jouw persoonlijke wensen
  • Waardebepaling: zorg jij voor de koffie, dan regelen wij een gratis waardebepaling
  • Persoonlijk verkoopadvies; gebaseerd op marktdata & actuele ontwikkelingen inclusief marketingplan 
  • Optimale en complete woningpresentatie; standaard zetten wij voor elke woning gratis stylingadvies in en regelen we vastgoedfotografie, video, 360 graden fotografie, floorplanners en woningbrochures (online en gedrukt) 
  • Duidelijke communicatie: wij informeren je doorlopend over ontwikkelingen in het verkoopproces, online en offline
  • Transparant all-in tarief: inclusief opstartkosten.
  • Persoonlijk & betrokken: onze focus richt zich op HDL; voor elke verkochte woning sponsoren wij een lokaal goed doel, door opdrachtgever geselecteerd
  • Meer dan 20 jaar ervaring in makelaardij & marketing: een sterke combinatie voor een succesvol verkooptraject