Werkwijze 

Welkom bij HDL Makelaars, een nieuw en toch vertrouwd gezicht in HDL. Want we wonen hier al ons hele leven. We kennen er de weg en weten wat er speelt.

Je huis verkopen?

Een grote stap; want verkopen is voor jou geen dagelijkse bezigheid. Wij doen niet anders. Met HDL makelaars kun je er op vertrouwen dat elke stap van het verkoopproces met 100% aandacht en zorgvuldigheid wordt doorlopen, van het kennismakingsgesprek tot het moment dat je de sleutel aan de nieuwe bewoners overhandigt.

Bij HDL makelaars staat persoonlijke aandacht op nummer één. We zijn geïnteresseerd in en nieuwsgierig naar jouw verhaal; wat is de reden van verkoop, waarom woon je er zo prettig? Op deze manier zijn we nog beter in staat woningzoekers te ‘verleiden’ met jouw enthousiasme voor je huis. Alles om een maximaal verkoopresultaat te realiseren. We werken met een klein team in Heeswijk-Dinther, Loosbroek en directe omgeving. Dit verzekert je van korte lijnen, duidelijke afspraken en ook ’s avonds en in het weekend staan wij voor je klaar.

Full service is onze kracht. Maar jij bepaalt welke diensten je wilt afnemen; kies je voor het complete pakket of wil je graag een aantal zaken zelf doen? In overleg stellen we een persoonlijke HDL verkooproute voor jouw huis samen en weet je direct wat onze dienstverlening kost. 

Benieuwd naar onze aanpak? App, bel of mail ons of vul het contactformulier in.